Esti gata pentru o noua provocare? Super Blogger 2018

Așa începe articolul pe care îl citesc. DA!!! Sunt gata!! Ce trebuie să fac?? Participă la cea mai longevivă competiție din blogosfera românească, datând din 2008. Super Bloger 2018. Este primul meu an de blog și îmi doresc să văd dacă mă pot ridica la acest nivel, de blogger profesionist. Competiția este deschisă tuturor bloggerilor din…

By.

min read

Așa începe articolul pe care îl citesc.

DA!!! Sunt gata!! Ce trebuie să fac??

Participă la cea mai longevivă competiție din blogosfera românească, datând din 2008. Super Bloger 2018.

Este primul meu an de blog și îmi doresc să văd dacă mă pot ridica la acest nivel, de blogger profesionist.

Super Blog

Competiția este deschisă tuturor bloggerilor din România, indiferent de traficul blogului și de tematica abordată. Mă încadrez perfect pentru că am putini cititori dar mai ales, scriu rar.

Ce am citit pe site-ul https://super-blog.eu/ despre acestă competiție:

SuperBlog 2018 se va desfășura în perioada 1 octombrie – 1 decembrie 2018 şi invită bloggerii participanți să-şi demonstreze creativitatea, să câștige recunoaștere și premii exersându-și pasiunea pentru blogging. Pentru a participa, ai nevoie doar de un blog în limba română, creativitate și pofta de a scrie articole originale, pe teme propuse de sponsorii competiţiei. În SuperBlog ai ocazia sa te întreci cu tine și cu ceilalți, îți testezi abilitățile de blogger, cunoști branduri interesate de social media și colegi de blogosferă. Înscrie-te și tu în competiție și fă-ți cunoscute calitățile! Sponsorii SuperBlog abia așteaptă să-ți citească articolele!

Toate probele concursului sunt opţionale, astfel încât poți participa doar la cele care te atrag cel mai mult. Cu cât participi însă la mai multe probe, cu atât îți cresc și șansele de câștig.