Cum ai putea trăi mai bine? – Ep 2 – Haine pentru pici

Iti arat cum….. Acorda atentie modului in care iti cheltui banii!!!! Oricum mergi la cumparaturi in fiecare saptamana si a devenit o corvoada. Eu iti prezint in fiecare saptamana produsele care merita cumpărate. 1. Bluza cu maneca lunga Zara – 12.90 RON Zara este un magazin foarte bun pentru copii dar din pacate este si…

By.

min read

Iti arat cum…..

Acorda atentie modului in care iti cheltui banii!!!!

Oricum mergi la cumparaturi in fiecare saptamana si a devenit o corvoada.

Eu iti prezint in fiecare saptamana produsele care merita cumpărate.

1. Bluza cu maneca lunga Zara – 12.90 RON

Zara este un magazin foarte bun pentru copii dar din pacate este si foarte scump. Hainele sunt de calitate și moderne așa că aleg să cumpar produse doar la reduceri sau când nu găsesc ce îmi doresc în altă parte.

Bluza este potrivită pentru orice anotimp și are o culoare care ține în timp.

Prețul inițial a fost de 59.90 RON.

IMG_0689

2. Tricou negru Star Wars original Auchan – 10 RON

Hainele de la Auchan sunt preferatele mele! Cele mai multe sunt suficient de bune pentru un sezon, atât cât le poartă un copil. Eu nu am haine de la Auchan pentru că prefer piese de calitate care să mă țină cât mai mult timp, dar pentru folosire limitată sunt perfecte.

Nu toate sunt ieftine, dar la reduceri un tricou original Star Wars la 10 RON e o afacere bună.

IMG_0692

3. Pantaloni scurti pentru mare și vacanță Auchan – 20 RON

Un alt produs de la Auchan. Perfecți pentru vacanța următoare.

Cel mai bun moment să cumperi haine de vară este la sfârșitul sezonului. Din octombrie se schimbă sezonul și toate produsele vor fi depozitate până la anul urmator, primăvara.

 

IMG_0690

4. Tricou pentru plajă, împotriva razelor UV Bioderma – GRATIS.

Un alt articol de sezon sunt hainele pentru plajă pentru copii. Dacă în copilarie era ok să stai la soare cu orele, acum nu l-aș mai lăsa pe băietelul meu fară protecție. Crema de protecție solară este foarte bună dar nu suficientă.

Bluza a fost câștigată la un concurs de Facebook pe pagine Bioderma Romania.Au avut 100 de premii și cerința concursului era să pui o poză cu copilul tău la plajă în care să arași cum îl protejezi de razele solare!

IMG_0691

Vă pun și poza care a câstigat concursul!!

IMG_6897