Cum să primești produse gratuit?

Cui îi plac lucrurile gratuite? Ştiu că, în principiu, trebuie să munceşti pentru a avea ce îți doreşti. Dar mai sunt şi câteva metode, simple, prin care poți primi diverse produse gratis. Cu un minim de efort din partea ta. Te-am făcut curioasă? Atunci să îți spun care sunt acelea. 1. Poți testa produse noi apărute…

By.

min read

Cui îi plac lucrurile gratuite?

Ştiu că, în principiu, trebuie să munceşti pentru a avea ce îți doreşti. Dar mai sunt şi câteva metode, simple, prin care poți primi diverse produse gratis. Cu un minim de efort din partea ta.

Te-am făcut curioasă? Atunci să îți spun care sunt acelea.

1. Poți testa produse noi apărute pe piață. Site-uri precum Buzzstore sau Buzzaar au diverse campanii de testare produse. Te poți înregistra la ei pe site, te înscrii la ce campanii doreşti, primeşti GRATUIT produsele acasă şi după ce îndeplineşti condițiile campaniei. Condițiile campaniei pot fi, de exemplu, să îți exprimi părerea despre produsele testate, să pui poze cu produsele pe rețelele sociale. Anul acesta am testat șampoanele Schauma. Am primit un șampon, un balsa, un prosop si 5 mici săpunuri pentru a le da prietenilor mei.

Shauma sampon 1

Anul trecut am participat la 6 campanii și am fost remunerată cu un voucher de 100 RON.

Buzz Store Nivea baby

Sampon Schauma

2. La Carrefour, poți testa gratuit inovația. Sunt mai multe campanii în desfăşurare. Cumperi produsele participante, le foloseşti şi îți exprimi părerea despre ele pe site iar carrefour îți emite un cupon de cumpărături cu aceeaşi valoare ca şi produsele cumpărate.

3. Punctele bonus de pe cardurile de fidelitate de la diverse magazine se transformă în produse. Dacă faci cumpărături în diverse magazine, primeşti puncte bonus pe care le poți transforma în produse. Îți voi oferi câteva exemple: Movieplex oferă 10% puncte bonus din care îți poți lua bilete la film sau chestii de consumat la film. Cora oferă puncte la cumpărături sau cu diverse ocazii. Iar produsele din vitrina de cumpărături sunt foarte variate. Iar dacă nu îți place niciun produs, poți transforma punctele în bani. Sensiblu oferă reducere la achiziție sau poți strânge punctele să le foloseşti mai târziu pentru alte produse. Cardul pe care il folosesc cel mai des este cel de la Starbucks rewards și am primit până acum 2 cafele gratuite Grande si de ziua mea urmează un desert gratis https://card.starbucksromania.ro/auth/login

Capture

card s

4. Fii atentă la cadourile de ziua ta! Pe baza cardului de fidelitate, multe magazine îți oferă diverse cadouri. Eu am primit de la Sephora cosmetice în fiecare an (mai puțin anul acesta), am primit de la Sensiblu puncte bonus pe care le-am transformat în reducere (valorau 6 lei, dar tot e ceva), firme de catering mi-au oferit reduceri.

5. Poți primi produse pentru bebe GRATUIT. La Cora Sun Plazza (acolo fac eu cumpărăturile, nu ştiu cum este în alte magazine), se oferă copiilor de până în 3 luni, produse gratuit. De asemenea, la cumpărături de peste 50 lei din raionul de produse pentru bebeluşi, primeşti un cadou format din două produse dintre care: şervețele umede, bețişoare de urechi, jucărie, săpun, detergent etc.

Dm au programul baby bonus prin care oferă cadouri copiilor de până la doi ani. Te înscrii pe site şi urmează să primeşti cadoul acasă. M-am înscris, nu am primit nimic până acum, doar vouchere la anumite produse.

6. Înscrie-te la concursuri. Ştii cum poți avea şanse mari să câştigi un concurs? Participând la el! Nu glumesc. Chiar dacă nu te consideri norocoasă, tot înscriindu-te ai şanse mari să câştigi. Eu am caștigat anul acesta 2 excursii, una la mare la un hotel de 4 stele și un city break la Atena.