Comping sau “vânatoare de concursuri” -un hobby profitabil

Ce este compingul? În România, specialiști markering numesc acest hobby vânatoare de concursuri, dar într-un mod negativ. Ești vânător dacă vrei să câștigi orice și oricum. Un comper este cel care participă doar la concursuri cu premii pe care le vrea și le poate folosi Cum am ajuns la acest hobby? Toate literatura financiară sugerează…

By.

min read

Ce este compingul?

În România, specialiști markering numesc acest hobby vânatoare de concursuri, dar într-un mod negativ. Ești vânător dacă vrei să câștigi orice și oricum. Un comper este cel care participă doar la concursuri cu premii pe care le vrea și le poate folosi

Cum am ajuns la acest hobby?

Toate literatura financiară sugerează ca,  în afara jobului principal, să ai un hobby care să se transforme într-o a doua sursă de venit.

IMG_0618

Primul meu concurs l-am câștigat în 1998. A fost un pager la Coco-Cola. În timpul vacanței de vară mergem la o cofetarie cu prietenii și fata care ne servea păstra etichetele. Vazând că ea a câștigat, am încercat și eu.

Spre marea mea supriză am câștigat și de atunci urmăresc concursuri.

Este într-adevăr o vânătoare. Au urmat concursurile din reviste, apoi plicurile cu etichete tăiate. Căștigam premii drăgute, cosmetice, genți, haine și bilete la spectacole.

Perioada cât am lucrat pe un vas de croazieră a coincis cu apariția Facebook-ului și au apărut și concursurile pe această platformă.

Am avut in 2009 o pauză de 7 luni de la muncă și atunci îmi petreceam timpul liber cu concursuri.

Vă prezint o parte din premiile drăguțe câștigate