, , , ,

10 produse pe care ar trebui să le ai în garderobă și când ar trebui cumpărate

Orice femeie are în garderobă câteva articole pe care le consideră importante. Dar pentru că toți suntem diferiți, eu vă prezint aceste articole din alt punct de vedere. Cum să cumpărăm aceste must have-uri la cel mai mic preţ? 1. Clasica rochie neagră sau little black dress. Este aceea rochie elegantă, cu un design clasic,…

By.

min read

Orice femeie are în garderobă câteva articole pe care le consideră importante.

Dar pentru că toți suntem diferiți, eu vă prezint aceste articole din alt punct de vedere.

Cum să cumpărăm aceste must have-uri la cel mai mic preţ?

1. Clasica rochie neagră sau little black dress.

Este aceea rochie elegantă, cu un design clasic, pe care o poţi purta la orice eveniment: de la o nuntă, o petrecere la serviciu sau un priveghi, în funcţie de accesorii.

Pentru mine, the little black dress este o rochiţă de la Mango, din dantelă, midi.

IMG_0226

Cel mai bun moment pentru a investi în acestă piesă de colecţie este luna ianuarie. Magazinele şi-au făcut stocuri pentru perioada sărbătoriilor şi vor încerca să scape de stoc imediat după teminarea lor.

Un alt mic truc este să rezervi rochia dorită în magazin, chiar înainte de revelion şi să speri că vânzătoarea va uita de ea.

2. O cămaşă albă clasică

Este o piesă care merită să fie de calitate şi mai ales, la preţul potrivit.

O poţi purta la un interviu pentru job, casual cu o pereche de blugi sau în orice combinaţie. Nu se va demoda niciodată.

full_img_1506945

Pentru a obține cel mai bun preț, trebuie cumpărată în afara sezonului. Adică dacă vorbim despre o camasă cu mânecă lungă, o căutăm la reduceriile din ianuarie-februarie şi dacă este cu mânecă scurtă, august e momentul potrivit.

Nu uitați că orice produs găsit în magazine, trebuie căutat şi online. Veți avea de cele mai multe ori surpriza să fie mai ieftin.

3. O pereche de blugi skinny

Să găsești perechea de blugi potrivită, este ca și căutarea bărbatului potrivit. Foarte grea! Te inarmezi cu răbdare și te pregătești să probezi cel puțin 20 de perechi odată.

Pentru mine, blugii de la River Island sunt cel mai faini, dar depinde de fiecare. Am sesizat că am în garderobă doar blugi de la ei.

large_img_1549931

Prețul cel mai bun la blugi este la fel de greu de obținut ca și perechea potrivită. Fiecare marcă este diferită. La River Island au reduceri în august și februarie. Dacă știi ce model vrei, poți cumpăra online folosind diferite reduceri. La Answer.ro poti primi 50 RON când te abonezi la newsletter și faci prima comandă de peste 250 RON.

4. Geanta negră

O gentă negră clasică poate fi considerată o investiție. Eu prefer să am lucruri mai puține, dar de calitate, care țin mai mult și ocupă mult mai puțin spațiu.

30h7gm9t4t-0001_1.jpg

O geantă de firmă este scumpă. Punct. Nu există genți ieftine, de bună calitate.

Soluția mea este să le cumpăr din străinătate. De cate ori pleacă cineva in State sau UK, mi se luminează ochii și știu că e timpul pentru o nouă geantă. Și mai știu că este timpul să mă despart de o gentă pe care o am deja. Dacă ai grijă de lucruri, le poți vinde cînd nu le mai porți. Pentru că am genți de firmă, le vând pe OLX sau prietenelor și acopăr aproape jumătate din prețul noii genți.

5. Un palton/geacă de iarnă

Pentru un oraș în care e iarnă 9 luni pe an, trebuie să ai o geacă de calitate . Dar pentru că toată lumea crede asta, e foarte greu de găsit o geacă la un preț normal.

full_img_1552775

La un produs atât de scump merită să folosești sistemul cashback. Ce inseamnă cashback? Trebuie să îți faci cont pe una dintre platformele de cashback românești dintre care pot menționa:

  • https://www.cashbackshopping.ro/?ref=425
  • https://www.cashtiga.ro/ref/code/oi9kmm
  • https://use-beez.com/Account/Register?ReferralUser=7807bc83-9bad-483e-970f-fe66115780a3-yoyo

Nu trebui să faci nimic mai mult decât să intri pe unul dintre site-uri, de acolo în magazinul online și primești un anumit procent înapoi din suma cheltuită. Super simplu și poți economisi 10% din pretul produsului plus alte oferte ale magazinului.

6. O pereche de pantofi sport

Eu am o pereche de New Balance.  I-am cumpărat luna trecută de pe answer.ro cu 30% discount, cu un cod de reducere: STYLE18.

full_img_1531458

Înainte de a cumpăra un produs, trebui să faci 2 lucruri: să verifici dacă online nu îl poți găsi mai ieftin și să cauți coduri de reduceri pentru site-urile preferate.

7. O pereche de leggings negri

Nu poți trăi fară ei. Sunt buni la sport, când e frig, când e cald, când nu știi cum e.

Eu am mai multe perechi, diferite culori și îi cumpăr la promoții de genul “Cumpără 3, plătești 2”.

8. O pereche de cizme de iarnă

Sunt mare fan UGG. La Brasov, poți purta UGG-uri din septembrie până în mai.

42920465_1153961871409124_2523163556912824320_n

Le cumpăr la începutul verii dintr-un outlet din Porthmouth UK. Mi le aduce o prietenă când vine în concediu în România.

9. O pereche de ochelari de soare

Este imposibil să treci prin viată fără o pereche de ochelari. Eu am două. Unii pentru toată ziua și unii pentru momentele în care am șanse mari să îi pierd.

43074505_1907121036067729_2746213367646519296_n

Lecția financiară de la obiectul 9 este cum să ai lucruri gratis. Ochelarii de la Ray-Ban sunt ai prietenului meu și au devenit ai mei! Cealaltă pereche de ochelari am caștigat-o la un concurs Pepsi.

10. Lenjerie intimă

Lenjeria mea preferată este de la Victoria’s Secret și Intimissimi.

 RPS89G_wear_019_F

Cea mai eficientă metodă de a cumpăra produse de la ei este să cumperi mai multe bucăți. La lenjerie, poți cumpăra 5/28.5$ la Victoria’s Secret comparativ cu o singură pereche care costă 10.5$. Eu aștept perioada aprilie sau octombrie când oferă reduceri de 50$ la cumpărături de 250$. Fac o comandă împreună cu câteva prietene și plătim TVA-ul plus transportul separat. Pentru orice comandă de produse din SUA, mai scumpă de 10 euro, trebuie plătit TVA-ul și dacă suma depășește 150 euro, se adaugă taxele de import.

Spor la cumpărături!

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2018