Puterea unui testimonial video! Vezi, crezi și primești reduceri.

Toți ne visăm la casa noastră! Începem de cele mai multe ori cu un apartament. Dar oriunde te-ai muta, iți dorești să transformi acel loc în locuința perfectă pentru tine. De cele mai multe ori, nu realizăm cât de greu și de stresant este să renovezi. Până acum m-am mutat de 2 ori dar am…

By.

min read

Toți ne visăm la casa noastră! Începem de cele mai multe ori cu un apartament.

Dar oriunde te-ai muta, iți dorești să transformi acel loc în locuința perfectă pentru tine.

De cele mai multe ori, nu realizăm cât de greu și de stresant este să renovezi.

Până acum m-am mutat de 2 ori dar am ajuns să renovez 3 garsoniere, un apartament cu 2 camere și un apartament cu 3 camere.

Cum începe de obicei un proiect de renovare?

Cu o întâlnire cu echipa de meseriași cu care vei lucra. La prima mea renovare, am avut întâlniri cu 7 echipe de meseriași și i-am eliminat pe cei care nu mi s-au părut potriviți. Dacă un șef de echipă nu a notat nimic din ceea ce îi povesteam, cum să lucrez cu el?

Unii au fost foarte reticenți în a discuta probleme tehnice cu o femeie și mă întrebau dacă pot vorbi cu soțul. Deci nu! 

Am rămas cu 2 echipe care mi s-au părut bune.

Am cerut să vad o lucrare terminată. Unii mi-au trimis poze și ceilalți m-au dus la un apartament renovat de ei. Faptul că proprietara era încă mulțumită a fost un factor decisiv. Din întâmplare, era o fostă vecină deci a fost imparțială.

Imediat după începe fuga prin magazine după materiale. Am aflat doar la ultima renovare despre conceptul casă de comenzi. 

Dacă știam, câți bani aș fi putut economisi!

Dar să începem cu începutul.

Ce este o casa de comenzi?

Un magazin online de materiale de construcții, fără marfă pe stoc, fără costuri de manipulare a produselor și fără pierderi. 

Există așa ceva?

banner-producatori-si-sigla-cu-macarale

Conceptul este unic și diferit prin faptul că site-ul lor, spre deosebire de ceilalți furnizori din domeniul online, nu prezintă prețurile produselor. Asta pentru că prețurile variază în funcție de cantitățile comandate și, cu cât cantitățile sunt mai mari, cu atât pot negocia mai mult cu furnizorii. Per total, garantează o economie de 10-20% la achiziții la un necesar ce include produse din mai multe categorii. Poți cumpara orice:  țiglă metalică, uși de garaj, policarbonat, tencuială decorativă Weber, tablă cutată, profile metalice, panouri sandwich, profile zincate, țevi metalice, țeavă rectangulară, OSB exterior, plăci OSB, rigips, tâmplarie PVC ADF, fereastra ADF, WPC (lemn compozit), pavaj, bordură, gresie, faianță, termosistem, polistiren Caparol, piatră naturală, piatră decorativă, vată bazaltică fațadă, acoperișuri, șipcă metalică, profile decorative, pavaj cauciuc, tapet și materiale de construcții

Ce avantaje oferă achiziția de materiale de construcții prin Vindem-ieftin.ro? 

  • Poți cumpăra totul dintr-un singur loc, iar astfel economisești timp și mai ales bani;
  • Nu mai alergi după materiale de construcții prin depozite, căutând cele mai bune prețuri;
  • Compari ofertele pe care deja le ai de la alți furnizori, așa te asiguri că obții cele mai bune prețuri;
  • Marfa se livrează direct de la producător, fiind ambalată corespunzător, ajunge la client în cele mai bune condiții și mult mai ieftin;
  • Puteți evita comisionul meseriașilor care recomandă depozitele, hypermarketurile sau anumite produse. Chiar dacă sunt bine-intenționați, e posibil să vă recomande doar ceea ce cunosc ei, implicit să ratați șansa de a profita de produse mai calitative sau oferte mai bune;
  • Riscul la achiziție este zero. Își asumă responsabilitatea și fac totul pentru ca, în final, clienții lor să beneficieze de o livrare perfectă și rapidă. 
  • Vând exact ce le ceri, nu primești o altă marfă mai slabă, din punct de vedere al calității sau produse care sunt pe stoc și trebuie rulate.

Cel mai important pentru mine este faptul că primești ce ai comandat. Eu m-am convins după ce am vazut recenzii video de la alți clienti.

Ca și cum toate cele enumărate mai sus nu ar fi de ajuns să ne convingă, acum poți să faci și bani în plus sau să plătesti anumite produse cu cei 100 RON pe care Vindem-ieftin.ro îi dă în schimbul unei recenzii video.

Vă arăt cum au ieșit câteva dintre proiectele mele înainte și după:

 

Spor la cumpărături inteligente!

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2018.