Cum să alegi cele mai inspirate cadouri?

Deși au trecut Sărbătorile și cumpăratul cadourilor nu mai este de actualitate, mi se pare cel mai bun moment pentru a începe un mic ghid. Cum să cumperi cele mai faine cadouri? Nu lăsa cumpărăturile pe ultimul moment Pentru a cumpăra un cadou potrivit este nevoie de timp. De cele mai multe ori, cumpăram un…

By.

min read

Deși au trecut Sărbătorile și cumpăratul cadourilor nu mai este de actualitate, mi se pare cel mai bun moment pentru a începe un mic ghid.

Cum să cumperi cele mai faine cadouri?

  • Nu lăsa cumpărăturile pe ultimul moment

Pentru a cumpăra un cadou potrivit este nevoie de timp. De cele mai multe ori, cumpăram un cadou chiar în ziua evenimentului și ajungeam să cheltuiesc mult mai mulți bani decât îmi propuneam sau să cumpăr ce găseam.

Acum folosesc Facebook-ul pentru a vedea ce zile de naștere urmează. Zilele de naștere ale membrilor familiei și ale prietenilor apropriați le țin minte. Știu că ziua prietenei mele Andreea este în februarie, este pasionată de machiaje și urmăresc ofertele pentru produsele ei preferate tot anul.

  • Cadoul trebuie gândit pentru cel care îl primește

Am învățat că este mai bine să nu faci cadouri din obligație. Eu simt imediat dacă respectivul cadou a fost făcut pentru mine sau doar pentru că trebuia și rămân un pic dezamăgită.

Pentru a cumpăra un cadou potrivit nu este doar nevoie să cunoști persoana, trebuie să o și asculți când iți povestește despre lucrurile care o interesează.

Cel mai dificil de cadorisit sunt membrii familiei, mai ales bunicii. Au ajuns la o vârstă la care nu îi mai interesează multe lucruri materiale. Soluția mea pentru ei este să le comandăm cadouri personalizate.


În ziua de azi, orice poate fi personalizat. De la calendare la tablouri personalizate, de la huse de telefon personalizate la ceasuri. Un cadou personalizat aduce bucurie de fiecare dată când îl privești, nu doar în ziua în care îl primești.

Cele două rânduri de bunici au primit cadouri personalizate de care sunt foarte încântați.

Apartamentul mamei mele

Tabloul personalizat pe care l-au primit bunicii de ziua soacrei mele stă la loc de cinste pe perete.

Sufrageria bunicilor în UK
  • Grija pentru cadou este mai importantă decât prețul

Un cadou nu reprezintă doar valoarea lui monetară. Poți cumpăra un cadou foarte scump, dar care nu înseamnă nimic pentru persoana care îl primește. În schimb, un cadou în care ai investit timp și grijă este mult mai apreciat.

Toate cadourile personalizate arată câtă grijă și atenție ai acordat acelui cadou.

Site-urile pentru cadouri personalizate, ca dreamshare.photo, sunt foarte ușor de folosit. Nu trebuie să descarci nici un program complicat de prelucrare foto. Încarci pur si simplu fotografia pe care vrei să o folosești, iar toată editarea se face doar mișcând fotografia cu mouse-ul.

Un alt avantaj al platformei Dreamshare este că poți comanda cadouri personalizate direct la adresa dorită. Pentru noi este foarte important, pentru că bunicii locuiesc în alte orașe și țări.

Vă las cu unboxing-ul meu de pe YouTube cu produsele de la Dreamshare, pentru a vedea calitatea și reacțiile familiei.