Dino Parc Râșnov – Cum a fost, prețuri și sfaturi pentru o zi reușită cu Patrick și Matei

Cel mai important sfat pe care vi-l pot da pentru o vizită la Dino Park Râșnov este să fiți acolo la prima oră. Parcul se deschide la 10 și casa de bilete cu câteva minute înainte. Noi am fost în august și de la 11 încolo, parcul și zona încep să se aglomereze. Puteți vedea…

By.

min read

Cel mai important sfat pe care vi-l pot da pentru o vizită la Dino Park Râșnov este să fiți acolo la prima oră. Parcul se deschide la 10 și casa de bilete cu câteva minute înainte.

Noi am fost în august și de la 11 încolo, parcul și zona încep să se aglomereze.

Puteți vedea în vlog cum arată parcul la 10 și cum arată la ora 12.

La ora 9:45 când am ajuns noi în parcare, am găsit locuri în zona fără plată, parcarea cu plată costă 20 Ron.

Se poate urca cu un tren cu un tractor în loc de locomotivă care a fost foarte distractiv pentru băieți 5 Ron biletul dus-întors.

Am cumpărat biletele online de pe https://www.bilete.ro/dino-parc-rasnov/ dimineață înainte de plecare, să fim siguri că mergem și câți.

Prețul unui bilet pentru adulți este de 28 Ron, GRATIS pentru copiii sub 3 ani și 22 Ron pentru copiii mai mari de 3 ani.

Am fost plăcut surprinși să descoperim că există un mic restaurant în incinta Dino Park cu prețuri suportabile(includ o poză a meniului) dar am ales să mâncam la Sergiana Sub Cetate.

Restaurantul se aglomerează în jurul prânzului, dar exista o aplicație Sergiana prin care puteți rezerva o masă. Dacă nu ați mai auzit până acum de acest restaurant, mâncarea este foarte bună și prețurile modice. Nu pot spune același lucru despre băuturi.