Testez dresuri Laura Baldini de la Buzzstore #buzzlaurabaldini

12 Dec 2019

Testez dresuri Laura Baldini de la Buzzstore #buzzlaurabaldini

Vă invit sa testam impreuna dresurile Laura Baldini pentru o senzatie placuta si confort superior la purtare, conturand in mod natural picioarele femeilor, usor de asortat oricarei tinute office, casual sau party.

Inspirati de eleganta naturala, de feminitatea pura si de povestea corpului tau, Laura Baldini a creat o gama larga de dresuri si ciorapi ideali pentru sezonul toamna – iarna. Te vei bucura de zile colorate de toamna, iar in dimineti reci de iarna vei fi rasfatata de confort si calitate, cu semnatura unica Laura Baldini!

# Linia Second Skin te invaluie in comfort si gratie. Creati din microfibra 3D, perfect aderenti si cu acoperire uniforma, aceste dresuri te protejeaza de vremea rece, lasandu-te sa te simti libera si plina de energie.

# Linia Modella va avea grija de silueta ta. Tehnologia avansata, calitatea impecabila si atentia deosebita la detalii recomanda acesti colanti pentru un confort maxim si forme perfecte!

# Linia Elegante inseamna incredere, eleganta si rafinament. Cu o finete si rezistenta aparte, aceste dresuri sunt secretul feminitatii si al puterii interioare.

 https://www.buzzstore.ro/referral-form/?ref=14388